Allianz та команда Формули-1 MERCEDES GP PETRONAS стали партнерами

2.2.2011
Вчора Allianz оголосив про підписання нової угоди про партнерство з командою Формули-1 MERCEDES GP PETRONAS. Партнерство покликане підкреслити велику значимість для Allianz питань безпеки дорожнього руху, співпраці з Формулою-1 і розвитку автомобільної галузі.
Починаючи з першого випробувального заїзду у Валенсії, який відбувся 1 лютого, логотип Allianz буде розміщений на двох головних захисних механізмах - захисті голови і шиї пілотів та ременях безпеки болідів. Партнери також планують спільно розробити інформаційну програму, присвячену темі безпеки дорожнього руху, яка буде транслюватися по всьому світу.

Розуміння важливості дотримання правил дорожнього руху означає більш безпечний стиль водіння, меншу кількість аварій а, отже, менші збитки, - говорить керівник Департаменту маркет-менеджменту Групи Allianz Джозеф К. Грос. Щодня на дорогах усього світу гинуть 3 000 людей, і майже 30 000 отримують серйозні травми. У Allianz застраховано понад 50 мільйонів автомобілів з усього світу, тому наша компанія зацікавлена у зменшенні кількості та серйозності аварій. Співпраця з Формулою-1 дозволяє Allianz звести воєдино теми безпеки пілотів Формули-1 і важливість дотримання правил дорожнього руху.

Партнерство Allianz та MERCEDES GP PETRONAS є черговим свідченням тісної співпраці Групи Allianz з представниками автомобільної галузі, - говорить Карстен Кредо, керівник підрозділу Allianz Global Automotive. (Allianz Global Automotive - це підрозділ Allianz, створений в кінці 2009 року, спеціалізується на співробітництві з автовиробниками, постачальниками і дилерами. По всьому світу Allianz уклав понад 25 угод з великими партнерами, включаючи Daimler Insurance Services GmbH).

Керівник команди MERCEDES GP PETRONAS Рос Браун зазначає: Ми раді вітати Allianz в якості нового партнера команди Формули-1 MERCEDES GP PETRONAS перед початком передсезонної випробувальної програми. Allianz співпрацює з Формулою-1 протягом багатьох років і за допомогою маркетингових кампаній домігся помітних успіхів в просуванні теми безпеки дорожнього руху. Безпека - основа наших змагань. Кожне нововведення в галузі безпеки пілотів Формули-1 - це потенційний внесок у підвищення безпеки автомобілістів у всьому світі.

Ми раді тому, що нашим новим партнером став Allianz, - говорить Віце-президент Mercedes-Benz Motorsport Норберт Хауг. З того часу, як 125 років тому винайшли автомобіль, Mercedes-Benz завжди був першим на ринку в усіх аспектах внутрішньої та зовнішньої безпеки транспорту. Mercedes-Benz завжди йшов у ногу з прогресом в питаннях безпеки і продовжить запроваджувати новітні технології в цій області. У цьому наші цілі збігаються з цілями Allianz, і наше партнерство в рамках Формули-1 підкреслює це.

Уже зараз бренди обох компаній спільно рекламуються на всіх гоночних трасах світу: логотип Allianz розміщений на медичній машині і машині безпеки Формули-1 марки Mercedes-Benz.

Allianz - перша компанія, яка розмістила свій логотип на медичній машині і машині безпеки Формули-1. Цим ми хотіли б підкреслити, яку важливість для нас має турбота про безпеку дорожнього руху. І адресована вона 75 мільйонам наших клієнтів у всьому світі , - заявляє Грос.

Allianz займається вивченням питань безпеки дорожнього руху на базі Центру технологій Allianz (AZT). Протягом понад 70 років за запитом Allianz, інших страхових компаній, а також автовиробників Центр успішно проводить дослідження в області ризик-менеджменту, вивчає наслідки аварій і несправностей. Allianz так само, як і MERCEDES GP PETRONAS, приділяє велику увагу питанням безпеки дорожнього руху. Обмін досвідом і знаннями в цій області між гоночною командою і страховиком автомобільного транспорту містить у собі великий потенціал , - говорить Джо Грос.

Allianz є партнером Формули-1 з 2000 року. До недавнього часу компанія співпрацювала з AT & T Williams. Співпрацю було припинено у 2010 році.