Allіanz зустрівся з партнерами

15.10.2007

Страхова компанія Allіanz провела захід для партнерів - представників провідних банків і автомобільних дилерів України. Приводом для зустрічі стало приєднання компанії до міжнародної групи Allіanz SE і підведення проміжних підсумків конкурсу Партнер року Allіanz 2007.

Про зміни в компанії партнерам розповіли Генеральний директор Allіanz у СНД (Allіanz Eurasіa), Генеральний директор РОСНО - Ханнес Ш. Чопра, в.о. Генерального директора Allіanz Павло Литвин і Президент Ліги страхових організацій України (ЛСОУ) Олександр Філонюк.

Традиційно на зустрічі були оголошені проміжні результати конкурсу Партнер року Allіanz 2007 за підсумками третього кварталу 2007 року.

Претендентами на звання Найчарівніший стали професійні комунікатори (за відгуками клієнтів і колег) Тетяна Рябоконь - Арма Моторс і Олександр Єрмолаєв – Автоград.

На премію у номінації Брокер року претендують Любов Мовлянова – Дедал і Яків Семенюк – Експерт.

Найактивнішими за кількістю страхових договорів поки що є Альфа – банк - куратор Ігор Лохмаков, Укрсоцбанк - куратор Олена Коваль, ВТБ Банк - куратор Олексій Єрмоленко, Вікторія Харченко - Автострада, Марія Мацас – Ніколь Моторс, Алевтина Чернавська – НІКО та Юлія Славгородська – Автосоюз.

Серед співробітників автосалонів у номінації Найуспішніший, тобто той, що зібрав максимальну суму страхових премій, лідирує Максимова Катя – Автохаус. Серед банків за підсумками трьох кварталів на перемогу претендують ОТР Банк - куратор Руднєв Олексій, Райффайзен Банк Аваль - куратор Потока Лариса та UnіCredіt Bank - куратор Крючков Сергій.

Також на зустрічі було оголошено про поповнення конкурсу двома номінаціями Кращий брокер по роботі з юридичними особами і Краща лізингова компанія. Переможців у цих номінаціях очікує поїздка за кордон для двох.

Урочисте нагородження кращих партнерів компанії відбудеться наприкінці 2007 року.

Сюрпризом стало введення окремого конкурсу Allіanz. З 1 жовтня 2007 року по 31 січня 2008 року всі партнери компанії зможуть позмагатися за головний приз конкурсу - поїздку в Іспанію на GRAND PRІХ ФОРМУЛА-1 у першій половині травня. Критерієм оцінки стане сума премій, зібраних за договорами страхування Allіanz.

Підбиваючи підсумок зустрічі, Павло Литвин, в.о. генерального директора СК Allіanz, відзначив: Ми раді розділити з нашими партнерами новину про входження компанії до родини Allіanz. Упевнені, що тепер наші партнери зможуть одержати більше переваг від співробітництва з нами, пропонуючи клієнтам страхові й фінансові послуги світового рівня від Allіanz.