Allіanz застрахує майно клієнтів лізингової компанії

25.10.2007

Страхова компанія Allіanz запустила спільну програму страхування майна з ТОВ СГ Еквіпмент Лізинг Україна. Тепер всі клієнти СГ Еквіпмент Лізинг Україна можуть оформити страховий поліс одночасно з договором фінансової оренди (лізингу) в офісі компанії.

Страхування клієнтів СГ Еквіпмент Лізинг Україна включає такі ризики: пожежа, удар блискавки, падіння літального апарату або зіткнення з ним, буря та град, грабіж, розбій, навмисні дії третіх осіб, спрямовані на пошкодження застрахованого майна, аварія, пошкодження застрахованого майна під час перевезення на спеціалізованих платформах дорогами загального користування.

Нам особливо приємне партнерство з СГ Еквіпмент Лізинг Україна, тому що для цієї компанії, як і для нас, велике значення мають комфорт і безпека клієнтів, - прокоментувала співробітництво Алла Шаповаленко, начальник відділу по роботі з лізинговими операторами й перевізниками СК Allіanz. - Впевнена, що наше довгострокове партнерство буде сприяти розширенню можливостей якісного обслуговування клієнтів, а також допоможе їм відчути себе захищеними й впевненими в завтрашньому дні.