Андрія Лисенка призначено директором філії СК «Allianz Україна» в АР Крим

22.6.2011
До обов'язків пана Лисенка входитиме організація роботи філії компанії в Автономній Республіці Крим.

Андрій Лисенко народився в 1974 році в с. Первомайське Сімферопольського району Автономної Республіки Крим. У 2000 році закінчив Кримський державний аграрний університет за спеціальністю менеджмент організацій. У 2008 році здобув юридичну освіту в Одеській національній юридичній академії.

Свою трудову діяльність Андрій розпочав у податковій сфері. У 1995-2005 рр.. він працював у Державній податковій інспекції Сімферопольського району, де пройшов шлях від податкового інспектора до заступника начальника Сімферопольської міжрайонної податкової інспекції. З 2005 по 2007 рр.. Андрій займався приватною юридичною практикою. У червні 2007 року був прийнятий до філії СК Allianz Україна в АР Крим на посаду фахівця по роботі з корпоративними клієнтами, а пізніше очолив відповідний відділ. У січні 2008 року був призначений заступником директора філії з корпоративних продажів.