Нова інфографіка від Allianz допомагає розібратися в тонкощах зимових видів паралімпійського спорту

6.3.2014
7 березня в Сочі відбудеться церемонія відкриття Зимових Паралімпійських ігор 2014 року, протягом яких спортсмени з 47 країн світу змагатимуться за медалі в 5 видах спорту. Напередодні цієї події Allianz підготував серію інфографічних матеріалів, присвячених специфіці подібних спортивних змагань.

Інфографіка розкриває технічні аспекти та особливості п'яти видів спорту Зимової Паралімпіади в Сочі. Це біатлон, лижні гонки, гірські лижі, включаючи нову для Паралімпійських ігор дисципліну – пара-сноуборд, керлінг на візках та следж-хокей на льоду.

Героєм одного з сюжетів інфографіки (біатлон , стояча категорія) стала українська спортсменка Олександра Кононова, запаморочливий дебют якої відбувся на Зимових Паралімпійських іграх 2010. У Ванкувері Олександра завоювала три золотих і одну срібну медаль у лижних гонках та біатлоні.

За допомогою інфографіки Allianz прагне підвищити інтерес суспільства до паралімпійського спорту, - говорить Джозеф К. Гросс, голова департаменту маркет- менеджменту Allianz SE. - Інфографіка Allianz дозволяє пояснити і представити специфіку різних паралімпійських видів спорту у цікавій та легкій для сприйняття формі.

Allianz став партнером Міжнародного паралімпійського комітету (МПК) у 2006 році і з тих пір активно підтримує паралімпійський рух, його учасників, цінності та ідеї. У 2011 році компанія отримала статус першого міжнародного партнера МПК. Страховик вже кілька років є спонсором паралімпійських комітетів різних європейських країн, а в 2013 році став офіційним спонсором Національного паралімпійського комітету України та Національної паралімпійської збірної команди України .

Інфографіка представлена на сайті СК Allianz Україна файлами різної якості: для екрану і друку на http://allianz.ua/ua/infographics (українською мовою) і на http://allianz.ua/ru/infographics (російською).

Дізнайтеся більше про підтримку паралімпійського руху на www.allianz.com/believe. Там же можна подивитися серію з коротких англомовних відеороликів, підготовлених Allianz, герої яких – 12 спортсменів з різних країн світу – розповідають про свої види спорту і інвентар, а також про ті труднощі, з якими їм доводиться щодня стикатися як у спорті, так і в звичайному житті.