Припинення повноваженнь Генерального Директора РОСНО Україна Константина Бергманна

18.7.2007
У відповідності до рішення Ради Директорів СК РОСНО Україна, за взаємною згодою, з 1 серпня 2007 року припиняються повноваження Генерального Директора РОСНО Україна Константина Бергманна. Голова Ради Директорів Ханнес Чопра висловив вдячність Константину Бергманну за чудову роботу та досягнені результати за період діяльності в Allianz Group та у РОСНО. К. Бергманн повертається до Німеччини та розглядає пропозицію з подальшого розвитку своєї кар´єри в Allianz SE.
Дворічний контракт Константина Бергманна, як спочатку й було заплановано, закінчується 1 серпня 2007 року. Високий професіоналізм та багаторічний досвід роботи у сфері страхування дозволили йому прийняти ряд важливих стратегічних рішень, що забезпечили сьогоднішні досягнення компанії на українському ринку. Під керівництвом Константина Бергманна менше, ніж за два роки роботи СК РОСНО Україна піднялась на 25 місце у рейтингу Insurance Top, відкрила регіональні офіси в усіх ключових регіонах України, налагодила партнерські відносини з банками й автосалонами по всій країні. Сьогодні РОСНО Україна – одна з найбільш швидкозростаючих страхових компаній на українському ринку.
З 1 серпня поточні обов´язки з управління компанією покладаються на створюване Правління, до складу якого попередньо увійдуть Павло Литвин - Директор з продажу РОСНО Україна, Оксана Руденко – директор зі страхування РОСНО Україна, Катерина Трубіцина – фінансовий директор РОСНО Україна. Тимчасово виконуючим обов´язки Генерального директора призначено Павла Литвина. Кінцевий склад Правління РОСНО Україна буде сформовано до середини вересня. Про призначення нового Генерального директора компанія повідомить додатково.