РОСНО Україна оголошує фінансові результати діяльності за підсумками півріччя 2007 року

8.8.2007
Страхова компанія РОСНО Україна оголошує фінансові результати своєї діяльності за підсумками півріччя 2007 року. Станом на 1 липня 2007 року компанія зібрала 48,009 млн. грн. страхових премій. Таким чином, у 1 півріччі 2007 року, темп росту даного показника у порівнянні з результатом 1 півріччя 2006 року склав 403,1%. У загальному об’ємі 72,7% складають премії за договорами автострахування (КАСКО), та премії за договорами страхування майна – 18,3%.
Об’єм страхових резервів компанії за результатами 6 місяців 2007 року склав 64,844 млн. грн., що демонструє ріст резервів РОСНО Україна на 198% у порівнянні з 4 кварталом 2006 року.
У той же час, об’єм статутного капіталу СК РОСНО Україна збільшився на 29,2% і склав 96,155 млн. грн.
У першому півріччі 2007 року СК РОСНО Україна виплатила 19,831 млн. грн. У порівнянні з результатами 2006 року, цей показник виріс на 172,2%. У загальній структурі, питома вага виплат за договорами автострахування складає 65,6%, за договорами страхування майна – 13%, а 16,4% припадає на долю особистого страхування (крім страхування життя).
Павло Литвин, виконуючий обов’язки генерального директора СК РОСНО Україна, говорячи про успіхи, яких досягла компанія, відзначив: Результати 1 кварталу 2007 року дозволили нашій компанії піднятися на 25 позицію у рейтингу страхових компаній України Insurance Top за об’ємом зібраних премій. Упевнений, що фінансові показники першого півріччя 2007 року ще більше наблизять нас до мети, поставленої в момент виходу компанії на ринок – увійти до ТОП-3 класичних страхових компаній України.
* * *
Товариство з додатковою відповідальністю страхова компанія РОСНО Україна було зареєстровано 30 серпня 2005 року. Акціонер компанії провідна російська страхова компанія ВАТ РОСНО. Сьогодні в РОСНО Україна працює більше 200 співробітників.
РОСНО Україна є універсальною компанією, що має ліцензії на здійснення 29 видів страхування та працює в галузі ризикового страхування. Клієнтами компанії є як фізичні, так і юридичні особи.
Станом на 1 липня 2006 року компанія зібрала близько 48,009 млн. грн. страхових платежів, об’єм резервів склав 64,844 млн. грн., об’єм страхових виплат – 19,831 млн. грн.
РОСНО Україна є членом Ліги страхових організацій України, а з червня 2006 року – асоційованим членом Моторного Транспортного Страхового Бюро України
За додатковою інформацією Ви можете звертатись:
Крістіна Ніколаєва
+38 (044) 586-49-36