СК «Allianz Україна» виплатила понад 300 тис. грн за договором перестрахування автокаско

17.6.2014

Страхова компанія «Allianz Україна», яка працює не тільки з прямими клієнтами, але й бере на перестрахування ризики від інших страховиків, виплатила значну суму на ремонт автомобіля класу люкс. Власник представницького седана застрахував каско на 2 430 000 грн. Автомобіль перестрахований в СК «Allianz Україна» на 1 430 000 грн (58%). Завдяки облігаторному договору з одним із найбільших міжнародних перестраховиків – Allianz SE, компанія може брати у перестрахування велику частину відповідальності у різних лініях бізнесу. Зокрема облігаторна ємність за програмою перестрахування транспортних засобів становить 1 млн доларів США.

ДТП із застрахованим автомобілем сталася в темний час доби. Водій не впорався з керуванням і врізався у відбійник. У результаті зіткнення постраждала ліва передня частина авто. СК «Allianz Україна» оперативно і повною мірою виконала свою частину зобов'язань перед перестрахувальником за договором і виплатила на ремонт седана 318 685 грн.

Центр налаштування конфіденційності

Більше інформації