СК «Allianz Україна» подбає про здоров'я співробітників «Huawei Україна»

23.1.2014
Страхова компанія Allianz Україна уклала договір добровільного медичного страхування співробітників ТОВ Хуавей Україна – українського офісу міжнародної компанії Huawei Technologies, яка займається дослідженням, розробкою, виробництвом і продажем устаткування для телекомунікацій і є одним з найбільших постачальників мережевих рішень у всьому світі. Договір був укладений за участю міжнародного страхового і перестрахового брокера СБ Малакут. Страхова сума склала 13 500 000 грн.

Страхове покриття, яке отримають співробітники Huawei Україна, включає надання амбулаторно-поліклінічної, стаціонарної, невідкладної медичної та стоматологічної допомоги, а також медикаментозне забезпечення. Крім того, договором передбачені наступні додаткові опції: лікування виявлених вперше діабету, туберкульозу або онкологічного захворювання, вітамінізація, вакцинація проти грипу і забезпечення внутрішньоофісної аптечкою.

Застраховані обслуговуватимуться в лікувальних установах, обраних з урахуванням їх місця проживання та якості медичних послуг.

Центр налаштування конфіденційності

Більше інформації