СК «Allianz Україна» подбає про здоров'я українських співробітників Louis Dreyfus Commodities

10.6.2014

Страхова компанія «Allianz Україна» переуклала договір добровільного медичного страхування співробітників ТОВ «Луї Дрейфус Комодітіз Україна ЛТД», дочірньої компанії Louis Dreyfus Commodities – світового лідера в галузі переробки сільськогосподарської продукції і збуту різних товарів. На 2014 рік страхова сума склала 13 830 000 грн. Найбільший експортер українського зерна серед іноземних компаній довіряє СК «Allianz Україна» турботу про здоров'я свого колективу з 2011 року.

За договором передбачено широке страхове покриття для співробітників Луї Дрейфус та членів їх сімей, у тому числі дітей. Воно включає надання амбулаторно-поліклінічної, стаціонарної, невідкладної медичної та стоматологічної допомоги, а також медикаментозне забезпечення. Крім цього договором передбачені наступні додаткові опції: лікування виявлених вперше діабету, туберкульозу або онкологічного захворювання, лікування хронічних захворювань поза стадією загострення, ведення вагітності і пологи, забезпечення внутрішньо офісною аптечкою та інше.

Застраховані обслуговуватимуться в лікувальних установах, обраних з урахуванням їх місця проживання та якості медичних послуг.