СК «Allianz Україна» продовжить оберігати здоров'я співробітників «Фрезеніус Медикал Кер Україна»

28.5.2014

Страхова компанія «Allianz Україна» і ТОВ «Фрезеніус Медикал Кер Україна» пролонгували договір добровільного медичного страхування українських співробітників Fresenius Medical Care – світового лідера в лікуванні методом гемодіалізу хворих на хронічну хворобу нирок. Співробітництво компаній триває з 2009 року. На 2014 рік страхова сума склала 2 275 000 грн.

ТОВ «Фрезеніус Медикал Кер Україна» подбало про те, щоб для співробітників компанії було забезпечено широке страхове покриття. Воно включає надання амбулаторно-поліклінічної, стаціонарної, невідкладної медичної та стоматологічної допомоги, а також медикаментозне забезпечення. Крім того, договором передбачені наступні додаткові опції: лікування виявлених вперше діабету, туберкульозу або онкологічного захворювання, вітамінізація, вакцинація проти грипу та забезпечення офісною аптечкою.

Застраховані обслуговуватимуться в лікувальних установах, обраних з урахуванням їх місця проживання та якості медичних послуг.