СК «Allianz Україна» продовжить страхувати «Горизонт»

16.1.2014
Страхова компанія Allianz Україна і конструкторське бюро ТОВ Горизонт-12, яке проектує і створює легкі цивільні вертольоти, продовжили співпрацю на 2014 рік. Партнери уклали два договори страхування: майна юридичних осіб, а також машин і механізмів від поломок.

Страховим захистом від усіх ризиків забезпечений майновий комплекс конструкторського бюро на загальну суму 42 976 300 грн. Він включає виробничо-офісне приміщення, виробниче обладнання, комп'ютерну та оргтехніку, меблі, а також товарні запаси.

Договір добровільного страхування машин і механізмів від поломок укладений на суму 22 376 300 грн. По ньому СК Allianz Україна відшкодує страхувальнику витрати у разі необхідності відремонтувати поламане обладнання або придбати нове. До страхових ризиків за договором належать: дефекти лиття або використаного матеріалу; помилки в проектуванні, виготовленні і монтажі; помилки при обслуговуванні, необережність обслуговуючого персоналу; нестача води в резервуарах (котлах); фізичний вибух, розрив внаслідок впливу відцентрових сил; коротке замикання та інші ймовірні і випадкові події внаслідок впливу внутрішніх факторів.

Центр налаштування конфіденційності

Більше інформації