СК «Allianz Україна» продовжить страхувати сільгоспкомпанію «Дан-фарм Україна»

21.10.2014

Страхова компанія «Allianz Україна» розширила співпрацю з ТОВ «Дан-фарм Україна», «дочкою» датської агрокомпанії Berry Farm. В Україні підприємство займається вирощуванням сільськогосподарської продукції, а також входить до ТОП-20 виробників свинини. Партнери уклали договір добровільного страхування наземних транспортних засобів, за яким страховик узяв під свій захист сільськогосподарську техніку компанії.

Страховим покриттям забезпечені 25 одиниць сільгосптехніки: трактори, комбайни, культиватори та інші машини. Договором передбачено захист на випадок таких ризиків: ДТП, ПДТО, пожежа, стихійне лихо, незаконне заволодіння. Загальна страхова сума склала понад 19 млн грн.

Це вже третій договір СК «Allianz Україна» і ТОВ «Дан-фарм Україна». Партнерство розпочалося в кінці 2013 року з договору добровільного страхування майна, за яким страховик взяв під свій захист свинарський комплекс і комбікормовий цех сільгоспкомпанії на суму понад 55 млн грн. Також в «Allianz Україна» застраховано по каско автопарк «Дан-фарм Україна» на суму близько 0,9 млн грн.