СК «Allianz Україна» сфокусується на корпоративному та міжнародному бізнесі

6.10.2014

Allianz прийняв рішення сфокусувати свою подальшу діяльність в Україні в корпоративному сегменті і міжнародному бізнесі. Основними напрямками діяльності стануть страхування майна, відповідальності та вантажів великих клієнтів – юридичних осіб. Разом з цим СК «Allianz Україна» перегляне присутність у регіонах і сконцентрує свою ділову активність у Києві.

Allianz присутній в сегменті корпоративного та міжнародного бізнесу в Україні з 2005 року. За цей час компанія створила міцні відносини з клієнтами і зайняла значущу позицію на ринку. Згідно з рейтингом Insurance Top «Allianz Україна» кілька років поспіль входить до числа провідних гравців у корпоративному сегменті, утримуючи позиції в Топ-10.

Як частина Групи Allianz компанія пропонує перестраховий захист високого рівня на базі Allianz SE, силу, стабільність, європейські бізнес-практики та професійний андеррайтинг. Все це особливо важливо для корпоративних клієнтів, які стикаються з масштабними ризиками в різних сферах.

«У сегменті корпоративного та міжнародного бізнесу переваги нашої компанії найбільш очевидні, - відзначає Гаррі Андреасян, генеральний директор СК «Allianz Україна». - Тому ми прийняли рішення сконцентрувати наш бізнес у цих лініях, де наш досвід великої міжнародної страхової групи буде найбільш корисний клієнтам».

Центр налаштування конфіденційності

Більше інформації