СК «Allianz Україна» виплатила корпоративному клієнтові понад 307 тисяч гривень страхового відшкодування за каско

30.4.2009
СК Allianz Україна відшкодувала ТОВ УніКредит Лізинг втрати у розмірі 307 984,00 гривень за постраждалий у ДТП автомобіль, застрахований за програмою автокаско Формула.

Страховий випадок відбувся на 124-му кілометрі автошляху Брест-Мінськ. Водій застрахованого автомобіля DAF з напівпричепом Clayton вчасно не помітив вантажівку IFA 50, що стояла на узбіччі, не впорався з керуванням та в'їхав у неї. Від зіткнення застрахований транспортний засіб занесло і він перегорнувся на лівий бік. В результаті ДТП автомобіль DAF отримав пошкодження кабіни, вітрового та бокового скла, бензобаку, а також колісних дисків і передніх фар.

За даним випадком СК Allianz Україна виплатила власнику транспортного засобу – підприємству УніКредит Лізинг - Страхове відшкодування у розмірі 307 984,00 гривень.