СК «Allianz Україна» застрахувала колектив ДП «Поліграфічний комбінат «Зоря»

29.10.2009
Страхова компанія Allianz Україна уклала договір добровільного медичного страхування співробітників ДП Поліграфічний комбінат Зоря — виробника бланків документів суворої звітності.

За договором ДМС передбачене широке страхове покриття, що включає надання амбулаторно-поліклінічної допомоги, медикаментозне забезпечення, стаціонарну, швидку медичну допомогу, стоматологічну допомогу, профілактично-оздоровчу програму.

Співробітники комбінату будуть обслуговуватися в лікувальних установах, обраних з урахуванням місця проживання застрахованих та якості медичних послуг, що надаються.

ДП Поліграфічний комбінат Зоря, як виробник бланків документів суворої звітності захищає інтереси країни і кожного її громадянина, а як підприємство – турбується про здоров'я своїх співробітників. Тому ми раді, що в особі СК Allianz Україна отримали надійного страхового партнера. Я сподіваюсь, що наше співробітництво буде сприяти підвищенню ефективності роботи нашої організації,коментує Галина Студинська, керівник відділу маркетингу та збуту ДП Поліграфічний комбінат Зоря.