СК «Allianz Україна» застрахувала юридичну фірму «Астерс» на 12 млн. гривень

16.5.2011
Страхова компанія Allianz Україна і ТОВ Юридична фірма Астерс уклали договори страхування майна та цивільної відповідальності при використанні нежитлових приміщень.

За договором компанією Allianz Україна застраховане внутрішнє оздоблення офісного приміщення, меблі та офісне обладнання юридичної фірми Астерс. Страхова сума складає 11 050 834 гривень. Страхове покриття включає наступні ризики: пожежа, удар блискавки, вибух, падіння літальних апаратів або їх частин, буря та град, стихійні лиха, пошкодження водою із систем водопостачання, опалення, каналізації та аналогічних систем, пошкодження водою зі спринклерних і дренчерних систем, крадіжка з проникненням, пограбування, розбій, навмисне знищення або пошкодження застрахованого майна, хуліганство, тиск снігу.

Договір страхування відповідальності при експлуатації нежитлових приміщень покриває ризик нанесення шкоди життю, здоров’ю та майну третіх осіб. Страхова сума - 1 000 000 гривень.