У серпні СК «Allianz Україна» виплатила понад 2,7 мільйона гривень за договорами автокаско

16.9.2014

Минулого місяця страхова компанія «Allianz Україна» виплатила за договорами автокаско 2 774 993 гривень. З них 1 910 503 грн отримали приватні, а 864 490 грн - корпоративні клієнти.

Найкрупнішу виплату в сумі 182 298 грн отримав корпоративний клієнт за пошкоджений Mercedes-Benz G 350. ДТП сталася в с. Лісники Київської області ввечері: водій рухався посередині дороги, заїжджаючи на смугу зустрічного руху, і при зустрічі з іншим авто не впорався з керуванням. СК «Allianz Україна» покрила ремонт переднього бампера, радіаторної решітки і переднього правого крила.

Другий за величиною страховий випадок стався також з вини клієнта «Allianz Україна». Застрахований Land Rover Discovery рухався по автодорозі Євпаторія-Сімферополь за автомобілем ВАЗ. Водій Land Rover виїхав на зустрічну смугу, маючи намір його обігнати, але не помітив, що ВАЗ повертає ліворуч. В результаті зіткнення, істотно постраждала передня частина застрахованого транспортного засобу. Виплата склала 149 420 грн.