У червні клієнти СК «Allianz Україна» отримали виплати по каско на суму понад 2 млн грн

8.7.2014

Минулого місяця страхова компанія «Allianz Україна» виплатила за договорами страхування автокаско 2 045 826 грн. З них приватні клієнти отримали 1 426 632 грн, а корпоративні – 619 194 грн.

Причиною найбільшого збитку стала ДТП, яка сталася з Toyota Land Cruiser на трасі Київ-Харків. Водій застрахованого джипу рухався в лівій смузі і збирався здійснити розворот саме в той момент, коли в нього ззаду в'їхав інший транспортний засіб. Від удару автомобіль розвернуло і відкинуло у відбійник, через що постраждала задня ліва частина Land Cruiser. Ремонт джипу обійшовся страхової компанії в 128 229 грн.

Другий за величиною страховий випадок стався на автодорозі Львів-Самбір-Ужгород. Застрахований в СК «Allianz Україна» Subaru Outback рухався у бік м. Самбір. Перед ним їхав автомобіль ВАЗ, який зміщувався то вліво, то вправо. Коли він у черговий раз прийняв вправо, водій Subaru вирішив його обігнати. Але вже під час маневру застрахованого транспортного засобу водій ВАЗ вивернув автомобіль вліво, що призвело до зіткнення. Виплата на відновлення всієї правої частини Subaru Outback становила 97 340 грн.