У січні виплати СК «Allianz Україна» по каско перевищили 1 мільйон гривень

18.2.2014
Минулого місяця застраховані в СК Allianz Україна отримали за договорами автокаско 1 015 523 грн. З них 888 317 грн компанія виплатила приватним, а 127 206 грн – корпоративним клієнтам.

Найбільша виплата була зроблена внаслідок ДТП, яка сталася у Львові. Застрахований автомобіль Mercedes-Benz 300 рухався по вулиці Пасічна, коли йому назустріч вибіг собака. Щоб уникнути зіткнення, водій був змушений різко повернути праворуч, від чого врізався в бордюр. У результаті автомобіль отримав пошкодження переднього бампера, передніх коліс, фар і лобового скла. За ремонт Mercedes СК Allianz Україна заплатила 98 265 грн.

ДТП, яка стала причиною другої за розміром виплати в січні, відбулася в Києві. Ford Connect, застрахований в СК Allianz Україна, рухався в напрямку моста Патона, автомобіль, що їхав попереду, різко загальмував. Щоб уникнути зіткнення водій Ford також почав знижувати швидкість, але водій транспортного засобу, який рухався позаду, не встиг зреагувати і в'їхав у авто клієнта компанії. Від удару машина зіткнулася і з автомобілем попреду. За ремонт передньої і задньої частин Ford Connect СК Allianz Україна заплатила 97 980 грн.