СК «Allianz Україна» поновила договори облігаторного перестрахування на 2014 рік

27.2.2014

Страхова компанія Allianz Україна поновила програми облігаторного перестрахування по корпоративних та роздрібних лініях бізнесу на 2014 рік. Всі вони повністю розміщені на міжнародному ринку перестрахування у одного з найбільших перестраховиків та материнської компанії Групи Allianz – Allianz SE (Німеччина). Рейтинг фінансової стійкості перестраховика AA за версією Standard & Poor's.

У 2014 році Allianz Україна пропонує клієнтам і партнерам з факультативного перестрахування наступні ємності облігаторних договорів у еквіваленті:

• 60 млн доларів США за програмою перестрахування майнових та технічних ризиків. Програма покриває майнові ризики; збитки від перерви у виробництві; ризики поломки обладнання; будівельно- монтажні ризики (включаючи страхування цивільної відповідальності при проведенні будівельно -монтажних робіт); а також страхування електронного обладнання.
    2 млн доларів США для будівельної та іншої спецтехніки;
    5 млн доларів США для страхування житлової нерухомості;
  • 8 млн доларів США за програмою перестрахування вантажоперевезень морським транспортом та комбінованих перевезень;
    2,4 млн доларів США для вантажів при сухопутних перевезеннях;
    2,4 млн доларів США для каско залізничного транспорту;
    1,5 млн доларів США для каско маломірних суден;
    400 тис. доларів США за подією для відповідальності експедитора і перевізника;
  • 2 млн доларів США за страховим випадком за програмою перестрахування ризиків цивільної відповідальності; відповідальності виробника за якість товарів/послуг; відповідальності роботодавця, професійної відповідальності;
  • 1 млн доларів США за програмою перестрахування каско автотранспорту та добровільного страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів;
  • 1 млн доларів США за програмою перестрахування ризиків нещасного випадку та захворювання.

Облігаторний перестрахувальний захист дозволить компанії диверсифікувати ризики, одержувані від клієнтів, а страхувальникам гарантує надійний перестраховий захист високого рівня і професійне врегулювання збитків. Дія договорів поширюється на прямі і вхідні факультативні ризики, прийняті СК Allianz Україна

Центр налаштування конфіденційності

Більше інформації